Alternativa01.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
Tiempos mejores

Tiempos mejores - Cia. Rebobinando cintas Dissabte 16/10, a les 20h, i diumenge 17/10 a les 19h. - Preu: 12€ TIEMPOS MEJORES, es la historia de Cintas y Bobinas, dos freaks ochenteros que regentan un videoclub en peligro de desahucio y necesitarán del apoyo del público para no desaparecer .Mediante juegos de improvisación, monólogos, parodias , doblajes, música y mucho humor, reviviendo así la época dorada de los 80 para poder resisitir.. Lo conseguirán?

Halloween Show Leynastars - Dissabte 30/10 - 19h i 22:30h - Preu: 12€ Espectacle una mica picant, amb música i molt humor. Vine a passar un Halloween molt diferent i terroríficament divertit. T’hi atreveixes?

Sofas-768x366.jpg

Sofà-Teatre. Sala independent de teatre de petit format.

L’alternativa Teatre és la primera sala independent de teatre de petit format a Sabadell, i possiblement el primer Sofà-Teatre de Catalunya.

Un espai acollidor amb un aforament màxim de 49 persones, adaptat a persones amb movilitat reduïda. La seva ubicació, configuració i dimensions fa que sigui un espai perfecte per gaudir del teatre, tant pels espectadors com pels actors.

Marià Aguiló 22, 08205 Sabadell

Com ens pots trobar?