• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
Jazz Noir

JORDI SANS & The SOULS - A partir d’una selecció de les millors BSO del cinema negre viatjarem per emblemàtiques obres del setè art com Casablanca, The Third Man, Perry Mason, Harlem Nocturne, James Bond o Blue Velvet entre d'altres. Amb una menció especial al mestre Henry Mancini, revisant obres seves com Peter Gunn o The Pink Panther. Així doncs, es tracta d’una perspectiva des de la vessant musical d'aquest gènere fosc i sensual, amb reminiscències dels anys 50's. Preu: 12€

Fantasia

Mostra del Taller Transversal. Recopilació de temes de les películes de dibuixos animats musicals de tots els temps. Preus: Fins a 6 anys: 6€ - fins a 10 anys: 8€ - a partir de 10 anys: 10€ - Durada 90 minuts.

Imagina 2

La Niñas del Mago és l'únic duet de magues de tot el territori espanyol. Preus: Fins a 6 anys: 6€ - fins a 10 anys: 8€ - a partir de 10 anys: 12€. Durada: 60 minuts.

Miss Saigon

29 i 30 de Maig. Mostra final del Taller Adult. Versió en format concert semi-escenificat del musical de Boublil & Schönberg. Preus: Fins a 6 anys: 6€ - fins a 10 anys: 8€ - a partir de 10 anys: 10€

Sofà-Teatre. Sala independent de teatre de petit format.

L’alternativa Teatre és la primera sala independent de teatre de petit format a Sabadell, i possiblement el primer Sofà-Teatre de Catalunya.

Un espai acollidor amb un aforament màxim de 49 persones, adaptat a persones amb movilitat reduïda. La seva ubicació, configuració i dimensions fa que sigui un espai perfecte per gaudir del teatre, tant pels espectadors com pels actors.

Marià Aguiló 22, 08205 Sabadell

Com ens pots trobar?

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

C/. Marià Aguiló, 22 - Sabadell - Tel. 622 22 68 95

© 2017 by TEATRE D'INSOMNI.  Proudly created with Wix.com