CURS 20/21

Insomni Factory.jpg
c'est la vie.jpg

INSOMNI FACTORY: 

Espai adreçat als alumnes que superen un procés de selecció,  i que donada la seva qualitat artística, es considera que estan preparats per presentar un espectacle a nivell amateur/professional, fora de l'àmbit escolar.

El curs 2012/2013, es crea la primera companyia emergent, que aconsegueix ser programada en una sala externa (Ateneu de Castellar del Vallès) durant un mes, amb l'espectacle C'EST LA VIE. Es realiza una estrena oficial a l'Estruch de Sabadell, i posteriorment es crea una nova versió que es programa al Teatreneu de Barcelona.

La temporada 18/19 es va programar durant un mes sencer, amb molt bona acollida a l'Alternativa, l'espectacle de text: LA ÚLTIMA CENA.

 

 

 

 

ESPECTACLE CURS 20/21: C'est la vie.

 

Després de l'èxit de les passades edicions, hem decidit reposar a la nostra sala una nova versió d'aquest "musical vital".

PROVA DE NIVELL:

GÈNERE: Teatre musical i de text

IDIOMA: Català

EDATS: A partir de 18 anys.

HORARI PROPOSAT: Diumenges de les 10h a les 14h.

LLOC D'ASSAIG: L'Alternativa.

GRUP: MÀXIM 8 PERSONES.

DIRECCIÓ: 3(interpretació i training, cant i dansa)

ASSAJOS: PROCÉS DE TREBALL 12 MESOS. 

De gener del 2020 a gener del 2021. 

INICI DEL CURS: Dissabte 11/01/20 -L'Alternativa.

REUNIÓ: Dijous 19/09 a les 20:30. L'Alternativa.

PROGRAMACIÓ: La presentació en públic es realitzarà el gener del 2021, programant funcions a l'Alternativa al llarg de 6 setmanes.(dissabtes i diumenges). La llarga durada del curs permetrà dur a terme un procés de treball intens, madur, que assoleixi tots els objectius amb profunditat.