top of page

Sobre nosaltres

Teatre d'insomni és una escola d'arts escèniques, que empra el teatre musical com a eina pedagògica. Els seus responsables, som professors formats en diverses disciplines: Interpretació teatral, cant, dansa, música, dramatúrgia, direcció, teatre gestual, manipulació d'objectes i titelles, interpretació davant la càmera, escenografia, maquillatge, il·luminació teatral, so, maquinària escènica, etc.

 

El nostre objectiu és...

La creació, adaptació i difusió d'espectacles, realitzats per intèrprets emergents, que tenen la intenció de fer una pràctica transversal i interdisciplinar, amb resultats de màxima qualitat. Aquesta pràctica ha de permetre als alumnes un aprenentatge profund, i un creixement a tots nivells: escènic, actoral, tècnic, personal, etc. Els nostres treballs han de poder abastar un espectre ampli d'alumnes que aniria des del nivell d'inciciació en les arts escèniques (sigui quina sigui l'edat de l'alumne), fins a nivells avançats i de perfeccionament.

Història del projecte

Teatre d'insomni neix per dotar d'infraestructura a diversos projectes pedagògics, en els que treballaven els seus membres fundadors, de forma independent. Amb la voluntat d'unificar esforços, energies i recursos (tant artístics, com materials, com econòmics), s'agrupen totes aquestes activitats per aconseguir una entitat sòlida que optimitzi els resultats. El nom prové d'un petit joc de paraules fet amb el títol del primer muntatge realitzat per la companyia: El Somni d'Una Nit d'Estiu, de William Shakespeare.

qui1.jpg
nitdestiu.jpg
bottom of page