top of page

A L'ALTERNATIVA. El Taller Infantil ens presenta una obra de literatura fantàstica creada per Lewis Carroll. El conte explica la història d'una noia anomenada Alícia que cau per un forat i es troba en un món de fantasia poblat per criatures peculiars. En aquesta obra apareixen alguns dels personatges més famosos de Carroll. - 1 i 2 de juny - Consulteu horaris segons repartiments - Preu: 10€ - Durada: 1h.

A L'ALTERNATIVA. El Taller Jove ens presenta Six. Un musical britànic que repassa des de la modernitat les vides de les sis esposes d'Enric VIII d'Anglaterra. Presentat com un concert de pop. Les esposes es prenen torns cantant i explicant la seva història per decidir qui va patir més per Enric, motiu que l'hauria d'erigir com la cantant principal del grup. - Del 8 al 16/06 - Consulteu horaris segons repartiment - Preu: 10€ - Durada: 1h.

A LA SALA D'ACTES DE L'INSTITUT FERRAN CASABLANCAS. El Taller Júnior del Taller de Teatre de l'Institut Ferran Casablancas, organitzat per l'AMPA ens presenta: Matilda. Un musical estrenat amb molt èxit l'any 2010.  Basat en la novel·la infantil homònima de Roald Dahl de 1988. Del 28, 29 i 30 de juny - A la Sala d'Actes de l'Institut Ferran Casablancas - Consulteu horaris i repartiments a la pàgina de compra d'entrades - Preu: 10€ - Durada: 2h30' (aprox.)

A LA SALA D'ACTES DE L'INSTITUT FERRAN CASABLANCAS. El Taller de Musical, de l'Institut Ferran Casablancas, organitzat per l'AMPA del Centre, ens presenta: Jesus Christ Superstar. Una òpera rock, amb lletres de Tim Rice i música d'Andrew Lloyd Webber, que va esdevenir un musical de culte. Del 5 al 7 de juliol - A la Sala d'Actes de l'Institut Ferran Casablancas - Consulteu horaris i repartiment a la pàgina de compra d'entrades - Preu: 10€ - Durada; 1h30' (aprox.)

bottom of page