top of page
24 Cartell Legally Blonde.001.jpg

Legally Blonde. 2017

LLIBRET:Heather Hach

MÚSICA I LLETRES: Laurence O'Keefe i Nell Benjamin

BASAT EN LA NOVEL·LA DECharles Dickens

Una rossa molt legal (títol original en anglès: Legally Blonde) és una pel·lícula de Robert Luketic estrenada l'any 2001. El film va ser adaptat com a comèdia musical l'any 2007.

L'espectacle es va obrir a Broadway l'Abril 2007 amb una posada en escena i coreografia de Jerry Mitchell. El repartiment original estava format per Laura Bell Bundy en el paper d'Elle, Christian Borle en el d'Emmett i Orfeh en el de Paulette. L'espectacle va tenir set nominacions als premis Tony i deu als premis Drama Desk, sense assolir cap premi.

La versió londinenca de l'espectacle va començar el gener de 2010 al Savoy Theatre, amb Sheridan Smith en el paper d'Ella, Alex Gaumond en el d'Emmett i Jill Halfpenny en el de Paulette. L'espectacle va tenir cinc nominacions als premis Laurence Olivier, assolint-ne tres, entre els quals el del Best New Musical.

La versió parisenca de l'espectacle va tenir lloc l'any 2012 al Teatre El Palace de París, amb Aurore Delplace en el paper d'Ella Woods, Julien Salvia en el paper de Emmett, i en el paper de Paulette, Lina Lamara.

MUSICAL PRESENTAT PELS ALUMNES DEL TALLER DE MUSICAL, DE L'INSTITUT FERRAN CASABLANCAS EL MES DE

JUNY DEL 2017.

bottom of page