EL TEU ESPAI

DE CREACIÓ

Andrògins 3.jpeg

CREATIUS ANDRÒGINS

El centre d'interès d'aquesta edició és el: sexe dels personatges.

Has desitjat mai interpretar un personatge que en principi no et correspondria per qüestions de sexe? Hi ha un tema musical previst per un personatge masculí o femení, que sempre has volgut assumir com a repte?

Ara tens l'oportunitat perfecte per demostrar que tot és possible. Trenca esquemes, estereotips, inèrcies... 

Podràs alterar el sexe, el gènere, atribuir temes de dona a home, o a l'inrevés, descobrir el teu costat femení, masculí. Ser meitat home, meitat dona... qualsevol opció que imaginis és possible a CREATIUS. 

QUÈ ÉS CREATIUS?

Els alumnes trobarán en aquesta secció l'espai per poder fer creacions i mostrar-les.

Escenes de text, gestuals, dansa, monòlegs, poesia, temes cantats, instruments en directe, circ, curts enregistrats en vídeo, doblatge... qualsevol forma d'expressió artística i escènica hi té cabuda.

De forma trimestral es coordinarà un espectacle, a partir de les petites creacions presentades, i es programarà a L'Alternativa en dues sessions de cap de setmana. Dissabtes nit i diumenges tarda.

Per participar-hi només caldrà ser alumne, o ex-alumne de l'escola i posar en marxa la imaginació.

El propòsit és aconseguir fomentar el procés creatiu. Volem que els alumnes entenguin que els intèrprets també formen part d'aquest procés, i que no són només executants, sense capacitat creativa.

Escenes, coreografies o temes inèdits, o aquells que sempre has volgut fer i mai se t'ha donat l'oportunitat. Solos, monòlegs, escenes de dos, duets, en grup...

Vols dirigir una formació coral, una escena, una coreografia i mai n'has tingut l'oportunitat? Doncs embauca a les teves companyes o companys i endavant!

Es formarà un equip que valori la qualitat dels projectes que es vulguin presentar, donant assessorament si cal, i realitzant un petit seguiment dels treballs. 

El text, la lletra, la música, la música en directe, la il·luminació, el so, el vestuari, l'espai escènic... tot són decisions que cal prendre, i aquesta és la vostra oportunitat, per ser CREATIUS.