EL TEU ESPAI

DE CREACIÓ

Els alumnes trobarán en aquesta secció l'espai per poder fer creacions i mostrar-les.

Escenes de text, gestuals, dansa, monòlegs, poesia, temes cantats, instruments en directe, circ, curts enregistrats en vídeo, doblatge... qualsevol forma d'expressió artística i escènica hi té cabuda.

De forma trimestral es coordinarà un espectacle, a partir de les petites creacions presentades, i es programarà a L'Alternativa en dues sessions de cap de setmana. Dissabtes nit i diumenges tarda.

Per participar-hi només caldrà ser alumne, o ex-alumne de l'escola i posar en marxa la imaginació.

El propòsit és aconseguir fomentar el procés creatiu. Volem que els alumnes entenguin que els intèrprets també formen part d'aquest procés, i que no són només executants, sense capacitat creativa.

Escenes, coreografies o temes inèdits, o aquells que sempre has volgut fer i mai se t'ha donat l'oportunitat. Solos, monòlegs, escenes de dos, duets, en grup...

Vols dirigir una formació coral, una escena, una coreografia i mai n'has tingut l'oportunitat? Doncs embauca a les teves companyes o companys i endavant!

Es formarà un equip que valori la qualitat dels projectes que es vulguin presentar, donant assessorament si cal, i realitzant un petit seguiment dels treballs. 

El text, la lletra, la música, la música en directe, la il·luminació, el so, el vestuari, l'espai escènic... tot són decisions que cal prendre, i aquesta és la vostra oportunitat, per ser CREATIUS.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

C/. Marià Aguiló, 22 - Sabadell - Tel. 622 22 68 95

© 2017 by TEATRE D'INSOMNI.  Proudly created with Wix.com