top of page

EL TEU ESPAI

DE CREACIÓ

CREATIUS.jpg

CREATIUS 2022

Aquest curs hi ha prevista una edició més al llarg de Gener del 2022.

 

 

QUÈ ÉS CREATIUS?

Els alumnes trobarán en aquesta secció l'espai per poder fer creacions i mostrar-les.

Escenes de text, gestuals, dansa, monòlegs, poesia, temes cantats, instruments en directe, circ, curts enregistrats en vídeo, doblatge... qualsevol forma d'expressió artística i escènica hi té cabuda.

De forma trimestral es coordinarà un espectacle, a partir de les petites creacions presentades, i es programarà a L'Alternativa en dues sessions de cap de setmana. Dissabtes nit i diumenges tarda.

Per participar-hi només caldrà ser alumne, o ex-alumne de l'escola i posar en marxa la imaginació.

El propòsit és aconseguir fomentar el procés creatiu. Volem que els alumnes entenguin que els intèrprets també formen part d'aquest procés, i que no són només executants, sense capacitat creativa.

Escenes, coreografies o temes inèdits, o aquells que sempre has volgut fer i mai se t'ha donat l'oportunitat. Solos, monòlegs, escenes de dos, duets, en grup...

Vols dirigir una formació coral, una escena, una coreografia i mai n'has tingut l'oportunitat? Doncs embauca a les teves companyes o companys i endavant!

Es formarà un equip que valori la qualitat dels projectes que es vulguin presentar, donant assessorament si cal, i realitzant un petit seguiment dels treballs. 

El text, la lletra, la música, la música en directe, la il·luminació, el so, el vestuari, l'espai escènic... tot són decisions que cal prendre, i aquesta és la vostra oportunitat, per ser CREATIUS.

bottom of page