Taller_Júnior_logo.jpg
El petit Príncep.001.jpeg

Adreçat a alumnes de 1r, 2n i 3r de l'ESO. (El tall d'edat és orientatiu, i s'estudiarà cada cas en particular). 

L'espectacle que treballarem aquest curs és:

 

El Petit Príncep

El Petit Príncep (en francès Le Petit Prince) és l'obra més coneguda d'Antoine de Saint-Exupéry. Es tracta d'un conte poètic i filosòfic sota l'aparença d'un conte per a nens. La primera edició es va fer simultàniament en francès i en anglès a Nova York i va sortir el 6 d'abril de 1943.

La història narra la trobada entre un nen i un aviador, els diàlegs que tenen i com aquests fan replantejar la vida a l'adult. El llibre està il·lustrat amb dibuixos del mateix autor que formen part de la narració i que són tant o més coneguts que el conte. Cada capítol relata una trobada del petit príncep que resta perplex pel que fa al comportament absurd de les «persones grans»; cadascuna d'aquestes trobades pot ser llegida com una al·legoria. La versió musical està basada en les composicions realitzades per Manu Guix.

PROVA DE NIVELL: No

GÈNERE: Teatre musical

IDIOMA: Català

EDATS: 1r, 2n i 3r de l'ESO

HORARI:

Dimecres de les 16h a les 18h (TRAINING, INTERPRETACIÓ I CANT)

Dissabtes alterns de les 10h a les 13:30h (TRAINING, COREOGRAFIA I CANT)

LLOC D'ASSAIG: Estruch - Sala 2 o L'Alternativa

PREU: 300€ l'any. (+ 40€ matrícula AMPA) VEURE FÓRMULA DE PAGAMENT A L'APARTAT DE PREUS. (enllaç a sota la pàgina)

Els alumnes no matriculats al Ferran Casablancas, podran formar part d'aquest grup, si per horaris els hi resulta més compatible, però faran servir les quotes dels alumnes externs. (enllaç a sota la pàgina).

GRUP: MÀXIM 15 PERSONES

PROFESSORS: (interpretació i training, cant, dansa)

DURADA CURS: PROCÉS DE TREBALL 9 MESOS. 

INICI DEL CURS: Dimecres 29/09/21 - Estruch.

REUNIÓ INFORMATIVA: 22/09/21 - 17:30h - Sala d'Actes de l'Institut (amb motiu del control d'aforament per COVID-19, poden assistir només un adult i l'alumne interessat)

PROGRAMACIÓ: La presentació en públic es realitzarà el  juny 2022, programant 4 funcions (si la COVID-19 ho permet) a l'Institut Ferran Casablancas al llarg d'un cap de setmana. Si no fos possible en versió totalment escenificada a l'Alterntiva Sofà Teatre (nombre de funcions a pactar).

OBJECTIUS: 

  • Es realitzarà un treball en profunditat d'iniciació a les tècniques de teatre de text i musical.

  • Realitzarem també un treball molt acurat d'inculcació d'hàbits saludables de disciplina de grup i organització.

  • Es realitzarà el muntatge complert de l'espectacle, fent un treball interdisciplinari, perquè controlin amb la màxima naturalitat totes les àrees.