Taller musical adult

les miserables.png

Curs adreçat a adults a partir de 18 anys, sense límit d'edat.

 

L'especacle que treballarem és: Los Miserables.

Los Miserables és un musical creat l'any 1980 pel compositor francès Claude-Michel Schönberg amb llibret d'Alain Boublil i lletres de Herbert Kretzmer. El 8 d'octubre de 2006 celebrà el seu 21è aniversari al West End londinenc i va esdevenir el musical de més llarga durada, amb 9.500 funcions. La producció continua al Queen's Theatre de Londres, i actualment ja fa 30 anys que es representa.

Basat en la novela homònima de Victor Hugo de 1862, situada a la França d'inicis del segle XIX, la trama segueix les històries dels diversos personatges mentre lluiten per la redempció o la revolució. Els personatges principals estan envoltats d'un conjunt que inclou prostitutes, estudiants revolucionaris, treballadors de la fàbrica, i d'altres.

PROVA DE NIVELL: No

GÈNERE: Teatre musical

IDIOMA: Castellà

EDATS: A partir de 18 anys. Col·laboracions puntuals d'actrius i actors infantils per exigències de l'espectacle. Es realitzarà audició específica.

HORARI: Dijous de les 19h a les 22h

LLOC D'ASSAIG: L'Alternativa

HORES SETMANALS: 3

MATRÍCULA:  40€

PREU MENSUAL: Segons tarifes 

 

GRUP: MÀXIM 20 PERSONES

COL·LABORACIÓ: Cor escènic

PROFESSORS: (interpretació i training, cant i dansa)

DURADA CURS: PROCÉS DE TREBALL 12 MESOS

INICI DEL CURS: DIJOUS 04 de març del 2021

PROGRAMACIÓ: La presentació en públic es realitzarà el febrer del 2022, programant funcions a l'Alternativa al llarg de 6 setmanes.(dissabtes i diumenges). La llarga durada del curs permetrà dur a terme un procés de treball intens, madur, que assoleixi tots els objectius amb profunditat.

OBJECTIUS: 

  • Treballarem amb exercicis per elaborar un training preparatori que permeti trobar, reconèixer i allotjar l'energia que precisa l'espectacle, i que aportin les eines tècniques necessàries.

  • Treballarem la creació i construcció de personatge amb profunditat.

  • La construcció de situacions escèniques, a partir del feedback creatiu entre l'actor i el director. Aprendrem a aportar propostes constructives i productives.

  • Treball sobre l'organicitat d'un llibret absolutament cantat.

  • La caracterizació, i la indumentaria.