Taller semestral teatre de text

Curs adreçat als alumnes que volen treballar teatre de text.

Partint d'un material adaptat i assequible, s'ha dissenyat un taller semestral que permetrà fer un procés complert, amb un grau de dedicació moderat.

 

El malalt imaginari és una comèdia clàssica de Molière estrenada el 1673 que gira al voltant de la hipocondria. És la darrera comèdia de l'autor, que va morir després d'interpretar justament el paper del malalt.

Adapta especialment pel taller, s'ha realitzat una revisió del text i l'estructura.

L'Argant és un vell hipocondríac que està obsessionat amb la seva salut. El cuiden la seva dona i molts metges, que busquen només heretar la fortuna de l'ancià. Al seu costat, però, té també Toinette, la serventa, i la seva filla Angelique, que l'estima de debò. La Toinette intenta que el seu amo es tregui de les seves manies i recuperi les ganes de viure, i vol desemmascarar els mentiders que l'envolten. Per aquest motiu li diu a l'Argant que fingeixi que està mort, per veure com reaccionen els que suposadament l'estimen. L'Argant s'adona que només la seva filla és sincera en l'amor, mentre que és l'única que no havia deixat ser feliç, intentant que es casés amb un metge ric i no amb el seu pretendent estimat. En veure com és de caràcter l'Argant, accedeix a deixar-la casar amb el seu amant.

PROVA DE NIVELL: No.

GÈNERE: Teatre de text.

IDIOMA: Català.

EDATS: A partir de 16 anys.

HORARI PROPOSAT: Dimarts de les 20h a les 22h. (a partir de gener del 2020).

LLOC D'ASSAIG: L'Alternativa.

PREU: 30€ al mes. (+ 40€ de matrícula)

GRUP: MÀXIM 16 PERSONES.

PROFESSORS: 1(interpretació i training)

DURADA CURS: PROCÉS DE TREBALL 6 MESOS.

INICI DEL CURS: Dimarts 14/01/20 - L'Alternativa.

REUNIÓ: Dimarts 15/10 a les 21h. L'Alternativa.

  • La presentació en públic es realitzarà el juny del 2020, programant funcions a l'Alternativa al llarg de 2 setmanes.(dissabtes i diumenges).

OBJECTIUS: 

  • Treballarem amb exercicis per elaborar un training preparatori que permeti trobar, reconèixer i allotjar l'energia que precisa l'espectacle, i que aportin les eines tècniques necessàries.

  • Treballarem la creació i construcció de personatge amb profunditat.

  • La construcció de situacions escèniques, a partir del feedback creatiu entre l'actor i el director. Aprendrem a aportar propostes constructives i productives.

  • Treball sobre l'estil, el ritme i els codis de la comèdia clàssica francesa del segle XVII.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

C/. Marià Aguiló, 22 - Sabadell - Tel. 622 22 68 95

© 2017 by TEATRE D'INSOMNI.  Proudly created with Wix.com