top of page

Taller musical adult

Boscos endins.001.jpeg

Curs adreçat a adults a partir de 18 anys, sense límit d'edat.

 

L'especacle que treballarem és: BOSCOS ENDINS

BOSCOS ENDINS Into the Woods (en anglès) és un musical amb música i lletra de Stephen Sondheim i llibret de James Lapine. Desenvolupa i entrellaça els arguments de diversos contes dels germans Grimm per explorar les conseqüències dels desigs dels personatges.

Els personatges principals són agafats d'històries com La Caputxeta VermellaJan i la mongetera màgica, Repunxó i La Ventafocs, units en una història original on també hi ha implicats un forner i la seva dona que volen formar una família. També inclou referències a altres contes coneguts.

PROVA DE NIVELL: No

GÈNERE: Teatre musical

IDIOMA: Català

EDATS: A partir de 18 anys. Col·laboracions puntuals d'actrius i actors infantils per exigències de l'espectacle. Es realitzarà audició específica.

HORARI: Dilluns de les 19h a les 22h

LLOC D'ASSAIG: L'Alternativa

HORES SETMANALS: 3h.

MATRÍCULA:  40€

PREU MENSUAL: Segons tarifes 

 

GRUP: MÀXIM 20 PERSONES

COL·LABORACIÓ: Cor escènic

PROFESSORS: (interpretació i training, cant i dansa)

DURADA CURS: Procés de treball 11 mesos

REUNIÓ INFORMATIVA: 22 d'Abril del 2024

INICI DEL CURS:  6 de Maig del 2024

PROGRAMACIÓ: La presentació en públic es realitzarà el 25 d'abril del 2025, programant funcions a l'Alternativa al llarg de 4 setmanes.(dissabtes i diumenges). La llarga durada del curs permetrà dur a terme un procés de treball intens, madur, que assoleixi tots els objectius amb profunditat.

OBJECTIUS: 

  • Treballarem amb exercicis per elaborar un training preparatori que permeti trobar, reconèixer i allotjar l'energia que precisa l'espectacle, i que aportin les eines tècniques necessàries.

  • Treballarem la creació i construcció de personatge amb profunditat.

  • La construcció de situacions escèniques, a partir del feedback creatiu entre l'actor i el director. Aprendrem a aportar propostes constructives i productives.

  • Treball sobre l'organicitat d'un llibret absolutament cantat.

  • La caracterizació, i la indumentaria.

bottom of page